Miért érdemes a Madriconra bízni a kútfúrást?

30 éves szakmai és irányítási tapasztalat

A színvonalas szolgáltatáshoz elengedhetetlenül fontos a szakértelem. Emellett kiemelt fontosságú az irányítás, valamint a projekt megfelelő menedzselése is. Ezen a területen a Madricon már bizonyította hozzáértését.

Csak minősített anyagok beépítése

Egy kiváló termék a minőségi alkatrészektől lesz értékes. A Madricon szolgáltatásaira is ugyanez jellemző. A magas színvonalú munka titka, többek közt abban rejlik, hogy a Madricon által használt alkatrészek és a beépítendő berendezések megbízható, ellenőrzött minőséget képviselnek.

Korszerű anyagok és eszközök, nagy vízhozam

A kútfúrásnál az egyik leglényegesebb szempont, hogy a megrendelő nagy vízhozamú kutat kapjon. Ez kizárólag úgy érhető el, ha modern, korszerű megoldások kerülnek beépítésre. A Madricon szakemberei számára ez elsődleges szempont.

5 év garancia

A garanciális időszak alatt a Madricon bármikor elérhető, és kész a gyors és hatékony problémamegoldásra. A vízhozamra - szakszerű üzemvitel mellett - 3 év garanciát, a kút szerkezetére (anyagára) 5 év garanciát biztosítunk

Komplex szolgáltatás: kivitelezés – fúrástól a csapig

Ma már a komplex szolgáltatás jogos igénye minden megrendelőnek. Egyre többen jönnek rá, hogy pénzt és energiát spórolnak, ha a kivitelezés minden fázisa egy kézben, egy irányítás alatt van.

Ajánlatkérés

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kútfúrással, vízkezeléssel, víztisztítással vagy gépi földmunkával kapcsolatos további információkért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

  • Cégnév: MADRICON Szolgáltató Kft.
  • Cím: 6750 Algyő, Rákóczi telep 60.
  • Telefonszám: +36 20 999-9494
  • E-mail: info@madricon.hu
  • Az alábbi űrlap segítségével azonnali üzenetet küldhet a Madricon Kft-nek.

    Név E-mail Telefonszám Üzenet