Kútfúrásban otthon vagyunk…

A Madricon Kft. neve viszonylag újnak számít a piacon, azonban a céget alkotó szakemberek gyakorlati tapasztalata szinte a legrégiebbek közé tartozik.
Vezetője Mazzag György már bizonyított a maga szakterületén, amikor úgy döntött, hogy sok éves felsővezetői beosztását maga mögött hagyva saját céget alapít. Így jött létre 2012-ben a Madricon KFt., melyet a visszajelzések alapján a szakértelem és a színvonalas szolgáltatás jellemez.

Miért érdemes a Madriconra bízni a kútfúrást?

 • 30 éves szakmai és irányítási tapasztalat
  A színvonalas szolgáltatáshoz elengedhetetlenül fontos szakértelem. De az még nem minden, hiszen éppen olyan lényeges az irányítás, a projekt megfelelő menedzselése is. Ebben a Madricon már bizonyította hozzáértését.
 • Csak minősített anyagok beépítése
  Egy jó minőségű termék a minőségi alkatrészektől lesz értékes. A szolgáltatásokra is ugyanez jellemző, csak akkor lesz megfelelő a színvonal, ha az alkatrészek és a beépítendő berendezések is megbízható, ellenőrzött minőséget képviselnek.
 • Korszerű anyagok és eszközök, nagy vízhozam
  A kútfúrásnál az egyik leglényegesebb szempont, hogy a megrendelő nagy vízhozamú kutat kapjon. Ezt kizárólag úgy érhető el, ha modern, korszerű megoldások kerülnek beépítésre. A Madriconnál ez kiemelt figyelmet kap.
 • 5 év garancia
  A garanciális időszak alatt a cég bármikor elérhető, és kész a gyors és hatékony problémamegoldásra. A vízhozamra szakszerű üzemvitel mellett 3 év garancia, a kút szerkezetére (anyagára) 5 év garancia jár.
 • Kezdés 48 órán belül
  Ritka, hogy valaki 48 órán belül startra kész legyen. A Madriconnál ez nem probléma.
 • Komplex szolgáltatás: kivitelezés – fúrástól a csapig
  Ma már a komplex szolgáltatás jogos igénye minden megrendelőnek. Egyre többen jönnek rá, hogy pénzt és energiát spórolnak, ha a kivitelezés minden fázisa egy kézben, egy irányítás alatt van.

Ajánlatkéréshez kattintson ide »

Mazzag György - kútfúrás

"A VÍZ az ÉLET forrása és nélkülözhetetlen alkotó eleme!"

Mazzag György
Ügyvezető igazgató
+36 70 290 8990

Kútfúrás garancia

Az általunk fúrt kút szerkezetére 5 év, vízhozamára 3 év garanciát vállalunk!